اطلاعات عمومی, لوازم دیتیلینگ

معرفی انواع پد پولیش خودرو و کاربرد های آن

هرگز اهمیت پد را برای یک پولیشکاری حرفه ای دست کم نگیرید!  برای انواع پولیش و واکس بدنه ( پولیش های زبر، متوسط و نرم) پد های پولیش مختلفی وجود دارند. در این مقاله سعی داریم به بررسی انواع پد و کاربرد های آن ها بپردازیم. پولیش ها از نظر شکل، اندازه ، میزان زبری و متریالی که در آن به کار می رود به پنج دسته پد پولیش پشمی، پد پولیش پوست بره، پد پولیش اسفنجی، پد پولیش میکروفایبر و پد پولیش نمدی تقسیم می شوند. در ادامه با ما همراه باشید.

پد پولیش پشمی و پوست بره

پد های پشمی به  دلیل قدرت کات بالا  یکی از پر طرفدارترین پد ها در میان دیتیلر ها هستند. این پد هم مانند پد پوست بره برای اعمال پولیش زبر استفاده می شود. از پد پوست بره و پشمی برای رفع خط و خطوط عمیق استفاده می شود تا مواد پولیش بتواند به عمیق ترین لایه های رنگ و کلر کوت نفوذ کرده و آن ها را ترمیم کند. برخی از  پد های پشمی از پشم خالص تهیه می شوند در حالیکه انواع دیگر آن ترکیبی از پشم خالص و الیاف مصنوعی هستند.

پد پولیش پشمی و پوست بره برای چه مواردی مناسب ترعمل میکند؟

همانطور که در بند بالا گفتیم پد پولیش پشمی برای از بین بردن خطوط عمیق کاربرد دارد. به دلیل سطح اصطکاک بالای این پد، دیتیلر ها آن ها را انتخاب مناسبی برای زمان هایی می دانند  که از سنباده برای رفع خط و خش ها استفاده نمی کنند. پد پوست بره به نسبت دیگر پد ها زبری بالایی دارد و معمولا در مرحله اول پولیش زدن از آن استفاده می شود. پد پولیش پوست بره برای از بین بردن آثار آفتاب سوختگی های خفیف مناسب است.

 

 

 

پد پولیش اسفنجی

پرطرفدارترین نوع پد پولیش،  پد اسفنجی است. این نوع پد در سه نوع زبر، متوسط و نرم در بازار عرضه می شود، اگر چه فوم بکار رفته در نوع زبر آن به اندازه پد پوست بره و پشمی زبر نیست.  اما نکته مثبت استفاده از آن این است که در هنگام چرخش دستگاه (در تماس با سطح بدنه خودرو) گرمای کمتری تولید می کند و همین موضوع از ایجاد خطوط هولوگرامی روی سطح بدنه جلوگیری می کند .این پد ها را باید با توجه به اینکه شما از دستگاه روتاری( پد فوم غیر مشبک ) یا دوآل اکشن( پد فوم مشبک) استفاده می کنید، در اشکال متفاوتی طراحی می کنند.

پد پولیش اسفنجی برای چه مواردی مناسب ترعمل میکند؟

پد پولیش اسفنجی به دلیل مقاومت بالا و درجه بندی ( زبر، نیمه زبر و نرم) که دارند، درمیان دیتیلر ها بسیار محبوب هستند. بنابراین می توان گفت پد های اسفنجی برای همه مراحل پولیشکاری مناسب هستند و محدودیت خاصی ندارند.

 

پد میکروفایبر

پدهای میکروفایبر با استفاده از الیاف پارچه های میکروفایبر ساخته می شوند. این نوع از پد از زبرترین پد هاست و فقط روی رنگ های سخت قابل استفاده هستند. با این حال، آنها در جامعه دیتیلینگ کار ها خیلی طرفدار ندارند و شاید علت آن این است که این پد ها مواد پولیش را بسیار بیشتر از سایر پد ها به خود جذب می کنند. پدهای هیبریدی زیر مجموعه پد های میکروفایبر هستند.

 

پد میکروفایبر برای چه مواردی مناسب ترعمل میکند؟

پد های میکروفایبر بهترین نوع پد پولیش برای دستگاه های پولیش اوربیتال هستند.  در نظر داشته باشید که پد های میکرو فایبر برای ماشین هایی که کلر کوت ضعیفی دارند مناسب نیستند.

 

پد پولیش نمدی  و کاربرد آن

این نوع از پد صرفا برای صیقل دادن و براقیت شیشه به کار می رود. خوبی این جنس از پد آن است که گرمای حاصل از چرخش دستگاه را به خوبی دفع می کند ، ضد آب است و دوام بسیار بالایی دارد.

تفاوت رنگ در پد های پولیش به چه معناست؟

پد ها با برند های متفاوتی در بازار عرضه می شوند و هر شرکتی رنگ بندی مخصوص به خود را دارد. رنگ پد های هر برند نشان دهنده نوع و جنس آن پد است. بنابراین بهتر است هنگام خرید انواع پد تمرکز خود را روی موضوع رنگ پد محدود نکنید و توضیحات روی بسته بندی محصول را برای اطمینان بیشتر مطالعه کنید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *